Meer resultaten voor Akita Inu

Akita Inu
 
 
Akita Inu Hoeve Hoogland.
Beschikbare Akita-inu puppies. Akita Inu kopen? Regelmatig hebben we nieuwe akita inu nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond. Contacteer ons Pup reserveren.
Waar kan ik een Akita Inu pup kopen? DogCatandCo.
Verzorging van de Akita Inu.: Wie van plan is om een Akita Inu te kopen, moet weten dat hij de juiste verzorging nodig heeft om een lang en actief leven te kunnen leiden. Een Akita Inu heeft een ruwe, harde kortharige vacht die regelmatig moet worden geborsteld.
Akita Inu.
Hij neemt het u echter niet kwalijk wanneer hij een dagje met rust wordt gelaten. Let op: ondanks zijn hoge aaibaarheidsfactor is de Akita Inu geen knuffelhond. Wees kritisch naar uzelf en uw omgeving om te bepalen of een Akita Inu bij u past.
Akita hond Wikipedia.
Akita Inu, Akita Ken, Japanse Akita. Fédération Cynologique InternationaleFCI: Groep 5 Sectie 5 255. Zie ook de lijst van FCI-nummers. Lijst van hondenrassen. De Akita Japans: ook Akita Inu of Akita Ken genoemd is een hondenras dat oorspronkelijk uit Japan afkomstig is.
Akita inu Honden 2dehands.be.
ilse de mey. akita pups te koop reukes en teefjes moeder is aanwezig de pups zijn ingeënt, gechipt en ontwormd sociaal opgevoed info 0497/523694. 11 april 2018 2210: Bekkevoort Assent. akita inu pups. akita inu pups Ze worden in huislijke kring grootgebracht!
Akita.
De akita of ook bekend als akita inu is een hondenras dat oorspronkelijk afkomstig is uit de bergachtige gebieden in het noorden van Japan. Er bestaan twee varianten van het ras, een Japanse stam, akita ken, akita inu of Japanse akita, en een Amerikaanse stam, akita of Amerikaanse akita.
Akita Hondencentrum.
De Akita heeft tijdens zijn bestaan al veel Ups en Downs gekend. Discussie tussen het Japanse en Amerikaanse type. Dit is ondertussen al vanaf 1 januari 2000 opgelost en zijn dan erkent door de FCI in twee rassen: de Akita Inu en Amerikaanse Akita.

Contacteer ons