Op zoek naar akita hond?

akita hond
 
 
Akita Honden 2dehands.be.
amerikaanse akita pups. 7 american akita pups geboren op 14 januari. 2 reutjes en 5 teefjes de pups zullen voorzien zijn van een paspoortchipvaccinatie, volgens le. gisteren 1806: Hoogstraten Meer. amerikaanse akita puberpup. Wij hebben een prachtige Amerikaanse Akita puber pup te koop.
Akita Rassen Honden Hondenrassen.
Het is een grote hond, gemiddeld 67 cm en de teef is wat kleiner. De honden hebben een grote kop met oren die overeind staan. Ze zijn erg harig en de staart is een grote pluim deze wordt vaak naar boven gedragen. Het is belangrijk om als baas goed de leiding te nemen als je de Akita op gaat voeden.
Akita.
De bekendste akita moet wel Hachik zijn uit de film Hachi: a dog's' tale'.Het' is een waargebeurd verhaal over een zeer trouwe hond. Akita's' zijn bezeten door eten, ze zijn zo erg op hun eten gesteld dat het heel zeldzaam zou zijn als ze het delen.
De Japanse Akita hond Dier en Natuur: Huisdieren.
Hondenras: Akita Inu De Akita is een grote hond die werd gebruikt voor de jacht op grote dieren. De Akita komt oorspronkelijk uit japan. De akita, de nationale hond van Japan De akita is een hond, die tijd en ruimte nodig heeft.
Akita Hondencentrum.
Ledenfoto's' van de Akita. Er zijn 24 honden van het ras Akita. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd. Bekijk alle resultaten. Je favoriete hond op je T-shirt?
Akita hond Wikipedia.
Akita Amerikaanse akita Alaska-malamute Basenji Chowchow Cirneco dell'Etna' Eurasiër Faraohond Finse lappenhond Finse spits Groenlandse hond Hokkaido IJslandse hond Jämthund Japanse spits Kai Kanaänhond Karelische berenhond Keeshond Kishu Koreaanse jindohond Lapinporokoira Mexicaanse naakthond Noorse buhund Noorse elandhond Noorse lundehond Norrbottenspets Oost-Siberische laika Peruaanse naakthond Podenco canario Podenco ibicenco Podengo Português Russisch-Europese laika Samojeed Shiba Shikoku Siberische husky Taiwandog Thai ridgebackdog Västgötaspets Volpino italiano Westsiberische laika Zweedse lappenhond.
Pas op voor Hachi: Lang niet iedereen is het geschikte baasje voor deze hond RTL Nieuws.
De rasvereniging verwacht een run op Akita's, het ras van Hachi, maar waarschuwt mensen voor het karakter van de hond. Lang" niet iedereen is geschikt voor een Akita, en daardoor belanden deze massaal in het asiel." We zien het wel vaker.
Waar kan ik een Akita Inu pup kopen? DogCatandCo.
Karakter van de Akita Inu.: De Akita beschikt over een unieke combinatie van waardigheid, moed, affectie en waakzaamheid. Deze hond is buitengewoon aanhankelijk en trouw naar zijn familie en is zeer gesteld op gezelschap. De Akita is zeer agressief naar andere honden en dieren.

Contacteer ons