Zoeken naar akita inu pups te koop

akita inu pups te koop
 
 
Puppyplaats.nl Akita pups aangeboden.
akita pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie akita inu dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze akita pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke akita pup.
Vind akita inu in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
Ter dekking aan geboden mooie en lieve dekreu heel rustig in de omgang met de teefjes en er al wat dekkingen er op heeft zitten maar nu weer volledig is uitgerust heeft mooie nakomelingen als resultaat zie foto.s vanaf foto 12 voor vragen en verdere info 0620627681 of sjaakpagie@hotmail.com niet te koop. Amerikaanse Akita Inu pups.
Clubfokkers Akita Nippon Inu.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. NIPPON INU bemiddelt tussen fokkers en leden dan wel niet-leden voor wat betreft ras en pup informatie. Voor de juistheid en volledigheid van de informatie is NIPPON INU afhankelijk van de betrokkenen. Het gebruik maken van de door NIPPON INU verstrekte informatie geschiedt op vrijwillige basis. Aangeboden pups zijn in principe gefokt volgens de eisen die het fokbeleid van NIPPON INU aan de fokkers van NIPPON INU stelt, toch is dit geen garantie op het achterwege blijven van een mogelijk optreden van erfelijke gebreken dan wel andere aandoeningen bij de pups.
Wie is specialist in Amerikaanse Akita Inu pups te koop?
Meer inlichtingen over de Akita Inu pups. Hierboven vindt u de fotos van onze pups te koop op dit ogenblik. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel.
Koop niet zomaar een Akita Lees mijn ervaring met dit hondenras.
Je bent gewoon niet geschikt geweest om een Akita te kopen. Dit is geen Poedel of King Charles schoothondje. Opvoeding GOEDE DAGELIJKSE opvoeding in zijn eerste 2 jaar heeft hij nodig, zo simpel kan het zijn. Mijn Akita Inu was poeslief en trok zich geen meter aan van andere dieren.
Vind akita inu pups op Marktplaats.nl.
Akita Inu kruising pups. Nest van prachtige 7 prachtige pups van een akita inu moeder 6 reus en 1 teef. Pups groeien op in de huiskamer in een ruime werpkist en zijn vanaf week 31 mee te nemen. Pups worden voorzien van chip met paspoort, alle benodigde inentingen en ontwormingskuur.
Akita inu Honden 2dehands.be.
Kruising Akita x zwitserse herder pups. Kruising Akita Inu met Zwitserse witte Herder 2 teefjes en 1 reutje rood, 2 reutjes wit, 1 reutje zwart-bruin-wit beschikbaar geboren op 18 ap. 14 juni 2018 0900: Aalter. Forse Akita inu pupjes beschikbaar echte toppers. Hallowij, hebben toffe Akita inu pupjes te koop.
NIPPON INU Pupinfo Nippon Inu.
Aangeboden pups zijn in principe gefokt volgens de eisen die het fokbeleid van NIPPON INU aan de fokkers van NIPPON INU stelt, toch is dit geen garantie op het achterwege blijven van een mogelijk optreden van erfelijke gebreken dan wel andere aandoeningen bij de pups. NIPPON INU is op geen enkele wijze aansprakelijk voor geleden schade in materiële of niet-materiële zin tengevolge van de door NIPPON INU aangeboden informatie op de website, in het clubblad of op welke manier dan ook. Een nieuw begin. Een" nieuw begin" is een mini-magazine voor pupkopers. Vraag er naar bij uw fokker. Clubfokkers vragen ze HIER gratis aan. Losse exemplaren zijn te koop via onze clubwinkel.
Waar kan ik een Akita Inu pup kopen? DogCatandCo.
Voeding voor de Akita Inu.: Net als andere hondenrassen hebben ook de Akita Inu pups die wij te koop aanbieden, een aangepaste voeding nodig. Bij het kopen van een Akita Inu pup geven wij jullie dan ook graag ons professioneel advies mee.

Contacteer ons