Meer resultaten voor akita puppies

akita puppies
 
 
Koop niet zomaar een Akita Lees mijn ervaring met dit hondenras.
Volg en like ons. Word nu lid. In de spotlights. Hondenrassen met foto. Akita pup kopen. Akita film met Richard Gere. Akita met Kat. Eerste nacht thuis. Puppies Honden Krant. Inloggen voor abonnees. Deze website gaat verhuizen naar www.vanpuptothond.nl Copyright 2003-2017.
Waar kan ik een Akita Inu pup kopen? DogCatandCo.
In 1931 heeft de Japanse regering de Akita Inu tot onderdeel van het nationaal erfgoed gemaakt. Door de uitbraak van hondsdolheid aan het einde van de 19 de eeuw is de Akita Inu bijna uitgestorven, maar dankzij zijn gehardheid en goede jachtinstinct heeft dit hondenras het overleefd.
Akita Inu Hoeve Hoogland.
Beschikbare Akita-inu puppies. Akita Inu kopen? Regelmatig hebben we nieuwe akita inu nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond. Contacteer ons Pup reserveren.
Akita inu Honden 2dehands.be.
ilse de mey. akita pups te koop reukes en teefjes moeder is aanwezig de pups zijn inge├źnt, gechipt en ontwormd sociaal opgevoed info 0497/523694. 11 april 2018 2210: Bekkevoort Assent. akita inu pups. akita inu pups Ze worden in huislijke kring grootgebracht!
Akita Honden 2dehands.be.
amerikaanse akita pups. 7 american akita pups geboren op 14 januari. 2 reutjes en 5 teefjes de pups zullen voorzien zijn van een paspoortchipvaccinatie, volgens le. gisteren 1806: Hoogstraten Meer. amerikaanse akita puberpup. Wij hebben een prachtige Amerikaanse Akita puber pup te koop.
Vind akita in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
Witte japanse akita inu pups. Wij hebben 4 witte akita puppies 3 teefjes en 1 reutje ze zijn geboren op 1 april, 1e paasdag ze zijn nu nog veelste jong om bij mama weg te mogen maar kunnen al wel gereserveerd worden.
Overige rassen Honden 2dehands.be.
Wij hebben een prachtig nestje shiba inu pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere. vandaag 1156: Zonhoven. Toffe Amerikaanse Akita pups. Wij hebben een prachtig nestje Amerikaanse Akita pups te koop.

Contacteer ons