Op zoek naar akita?

akita
 
 
Royal Canin Akita Producten.
Als je een hond wilt die bij wijze van spreken voor je kruipt, ben je bij de Akita aan het verkeerde adres. Hij is argwanend tegenover vreemden en behoorlijk waaks maar hij blaft weinig. De Akita werd in de provincie Akita op Honshu-eiland ontwikkeld.
Akita Inu: Eigenwijze krachtpatser!
augustus 18, 2016 at 1058: am. De amerikaanse Akita is qua naam ontstaan in 2006, de Akita is in het jaar 2000 gescheiden waarbij de Japanse Akita enerzijds en de Great Japanese Dog anderzijds later Amerikaanse Akita genoemd de scheiding in 2000 plaatste de Great Japanese Dog in de ras groep 2, waar deze later als Amerikaanse Akita in rasgroep 5 terecht kwam.
Akitas of Hadjime-Yoshi Home.
American Akita Reuen. American Akita Teven. Fotoalbum Ons melkveebedrijf. Fotoalbum Op pad. Fotoalbum Onze honden. Fotoalbum Kenneldag 2013. Akitas of Hadjime Yoshi. TOONAANGEVEND IN HET FOKKEN VAN GEZONDE, BETROUWBARE EN KARAKTERVOLLE HONDEN. Hulk zoon geboren, puppie van Jackie X Hulk.
American Akita.
Vriendelijk, alert, gehoorzaam, waardig, leergierig en moedig. De American Akita kan dominant zijn en dient met vaste hand maar niet hard en zeer consequent te worden opgevoed. De rasvereniging; Nippon Inu is bezig met de gezondheid van de American Akita.
Akita Inu Honden rassen Honden.
Nederlandse Vereniging voor Akita Inu's, opgericht op 1-1-1991. De vereniging behartigt de balngen van de volgende rassen: Akita, Shiba, Hokkaido, Kai, Kishu, Shikoku en American Akita. De Akita is een oud ras, afkomstig van het eiland Hnshu, gelegen in de noordelijke provincie Akita.
Akita Inu.
De opvoeding van de jonge Akita Inu heeft twee kanten: Aan de ene kant betreft het een zeer intelligente, leergierige hond die graag en gemakkelijk leert. Een gehoorzaamheidscursus is dan ook aan te bevelen. Aan de andere kant is de Akita Inu een ondoorgrondelijke hond.
Akita 5 definities Encyclo.
hond De Akita Japans: ook wel Japanse Akita of Akita Ken genoemd, eerder ook bekend als Akita Inu is een hondenras oorspronkelijk afkomstig uit Japan, behorende tot de Aziatische keeshonden. Oorspronkelijk was deze hond bedoeld als jachthond bij de berenjacht, tegenwoordig ook in gebruik als gezelschapsdie.
Akita Pedigree.
Via skeletresten en radiometrische datering heeft men hem weten te traceren tot 5000 v.Chr, hoewel de specifieke geschiedenis van het ras pas sinds de laats 350 jaar wordt opgetekend. De Akita was ook bekend als de Odate hond genoemd naar de ruige bergstreek Odate in de prefectuur Akita, op het eiland Honshu in Japan.
Akita hond Wikipedia.
Akita Amerikaanse akita Alaska-malamute Basenji Chowchow Cirneco dell'Etna' Eurasiër Faraohond Finse lappenhond Finse spits Groenlandse hond Hokkaido IJslandse hond Jämthund Japanse spits Kai Kanaänhond Karelische berenhond Keeshond Kishu Koreaanse jindohond Lapinporokoira Mexicaanse naakthond Noorse buhund Noorse elandhond Noorse lundehond Norrbottenspets Oost-Siberische laika Peruaanse naakthond Podenco canario Podenco ibicenco Podengo Português Russisch-Europese laika Samojeed Shiba Shikoku Siberische husky Taiwandog Thai ridgebackdog Västgötaspets Volpino italiano Westsiberische laika Zweedse lappenhond.
Ras informatie Akita MaxLuna.
De Akita Inu houdt niet van spelen of apporteren maar heeft wel veel beweging nodig. Het beste is veel wandelen of fietsen. Af en toe borstelen is voor de Akita Inu voldoende, maar tijdens de ruiperiode wordt dagelijks borstelen geadviseerd.
Akita Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Akita. De Akita heeft vaak te kampen met heupdysplasie, een pijnlijke aandoening van de heupgewrichten. Ook elleboogdysplasie en patellaluxatie worden gezien bij de Akita. Deze aandoeningen manifesteren zich vaak al op jonge leeftijd en kunnen de beweging ernstig belemmeren.

Contacteer ons