Meer resultaten voor american akita

american akita
 
 
Vind akita in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
Natuurlijk zijn ze volledig ingeënt., Gezocht: nieuwe baas voor American Akita. In verband met een relatiebreuk en vervolgens te weinig tijd voor de hond, ben ik op zoek naar een nieuwe baas voor mijn bijna 2 jaar oude american akita.
Cheveyo American Akitas.
Deze American Akita puppies zijn raszuivere puppies met het enige verschil dat hun te lange vacht als een fout, niet diskwalificerend overigens, conform de rasstandaard wordt aangemerkt. Ons is opgevallen, dat deze honden zachter van karakter zijn dan hun andere kortharige nestgenotenen en vaak uitzonderlijk goed gebouwd.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Akitas of Hadjime-Yoshi Home.
American Akita Reuen. American Akita Teven. Fotoalbum Ons melkveebedrijf. Fotoalbum Op pad. Fotoalbum Onze honden. Fotoalbum Kenneldag 2013. Akitas of Hadjime Yoshi. TOONAANGEVEND IN HET FOKKEN VAN GEZONDE, BETROUWBARE EN KARAKTERVOLLE HONDEN. Hulk zoon geboren, puppie van Jackie X Hulk.
American Akita rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Een American Akita laat weinig van zich horen omdat hij van nature geen blaffer is, maar als hij van zich laat horen moet je er aandacht aan schenken en het onderzoeken. Onderschat ook nooit het beschermende instinct van de American Akita.
American Akita Honden Page.
De American Akita behoort tot de Rasgroep Spitsen" en oertypes." Geschiedenis van de American Akita. Het ras heeft dezelfde oorsprong als de Akita maar werd na de Tweede Wereldoorlog door fokkers in de Verenigde Staten naar eigen inzicht verder ontwikkeld.
American Akita informatie over de American Akita Royal Canin.
Deze hond trok de fokkers enorm en ze zijn dan ook met deze hond verder gaan fokken. Rasbeschrijving American Akita. De oorsprong van de American Akita is gelijk aan die van de Akita. De Akita werd in de provincie Akita op Honshu-eiland ontwikkeld.
Bijtgedrag bij Akita wie heeft ervaring?
We hadden Nio uit Doorn bij een familie waar de beide Akita ouders aanwezig waren. Moeder, de American, was ook gek op kussen en heel lief en aanhankelijk naar ons terwijl ze ons niet kende. Vader, de Japanse Akita, was weinig geïnteresseerd maar wel vriendelijk.
Wild Canyon Wild Canyon American Akitas.
Foto Album D-nest. American Akita fokker van zeer mooie en gezonde pups. Nieuws en show resultaten. 8 Pups geboren 20-01-2017 20/01/2017. Hond van het jaar Show 2017 15/01/2017. Enya zwanger 19/12/2016. Kerstshow 2016 17/12/2016. Pups Fudo Shins Never Ending Story geboren 18/08/2016.
Rasstandaard American Akita Akitablog.
Klik om op Pinterest te delen Opent in een nieuw venster. Klik om te delen via Reddit Opent in een nieuw venster. Klik om dit te e-mailen naar een vriend Opent in een nieuw venster. Vind ik leuk.: Tagged akita american akita amerikaanse akita bouw eisen inu ras standaard rasstandaard uiterlijk.
Bijtgedrag bij Akita wie heeft ervaring?
We hadden Nio uit Doorn bij een familie waar de beide Akita ouders aanwezig waren. Moeder, de American, was ook gek op kussen en heel lief en aanhankelijk naar ons terwijl ze ons niet kende. Vader, de Japanse Akita, was weinig geïnteresseerd maar wel vriendelijk.

Contacteer ons