Meer resultaten voor amerikaanse akita

amerikaanse akita
 
 
Koop niet zomaar een Akita Lees mijn ervaring met dit hondenras.
dan krijg je de trouwste beest die je maar kan wensen. Grtz, Carlier Gert, een fiere Akita eigenaar. May 02, 2018. Verliefd op de Amerikaanse Akita. Ondanks alle waarschuwingen voor dit ras, ben ik toch verliefd geworden op de Amerikaanse Akita.
American Akita VS Japanese Akita Highlights YouTube.
There are two separate varieties of Akita: a Japanese strain, commonly called Akita" ken" in Japan, Akita" Inu" inu" means dog" in Japanese, or Japanese" Akita" and an American strain, known as the Akita" or American" Akita.2" The Japanese strain comes in a narrow palette of colors, with all other colors considered atypical of the breed, while the American strain comes in all dog colors.The Akita has a short double-coat similar to that of many other northern spitz breeds such as the Siberian Husky, but long-coated dogs can be found in many litters due to a recessive gene.
Amerikaanse akita Bokt.nl.
Maar hier nog iemand die haar hart heeft verloren aan dit ras Zelf verwacht ik binnen nu en een half jaar ook eigenaar te zijn van een American Akita teefje van 4 jaar Om nog even in te gaan op de aanschaf van een Amerikaanse Akita, wees alstjeblieft goed ingelicht voor je beslist om dit ras in huis te halen.
American Akita rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Akita Club van Amerika werd opgericht in 1956 en de AKC accepteerde het ras in 1972. Helaas accepteren de Amerikaanse en Japanse rasvereniging de registraties van elkaar niet, zodat de deur gesloten bleef voor de introductie van nieuwe lijnen in Japan.
Vind akita in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
De beschikbare pups zijn nu 8 weken oud en fotos hiervan kunnen per mail of app gestuurd. American akita pups Amerikaanse akita puppies. 24 maart is mijn hond kenzi bevallen van 8 prachtige pups waarvan 6 teefjes en 2 reutjes.
Vind amerikaanse akita op Marktplaats.nl.
Mooie 8 weken oude amerikaanse akita pup te koop wegens mijn nieuwe werk is het niet te doen om voor de pup te zogen en hoop ik en leuk nieuw onderdak voor de pup te vinden hij heeft en paspoort en is inge├źnt ook geef ik en mooie luxe slaap mand mee heeft u interesse dan hoor ik graag van u. American akita pups Amerikaanse akita puppies.
Het Ras: Great Japanese Dog.
Vanaf 1 januari 2000 wordt dit ras eerst als Great Japanese Dog en sinds 1 januari 2006 als American Akita door de F.C.I. Daarmee is een einde gekomen aan de jarenlange discussie over het dulden van twee types binnen n ras en wel het Japanse type, de Akita en het Amerikaanse type, nu de American Akita.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Akita.
En weer was Ichinoseki, die stiekem een paar mooie honden verborgen hield, om direct na de oorlog het ras nieuw leven in te blazen. Tegelijkertijd kruiste een zekere Ito Akita inu teven met een Duitse herdershond, en verkocht de resultaten daarvan heel duur aan Amerikaanse soldaten.
Cheveyo American Akitas.
Deze American Akita puppies zijn raszuivere puppies met het enige verschil dat hun te lange vacht als een fout, niet diskwalificerend overigens, conform de rasstandaard wordt aangemerkt. Ons is opgevallen, dat deze honden zachter van karakter zijn dan hun andere kortharige nestgenotenen en vaak uitzonderlijk goed gebouwd.
American Akita informatie over de American Akita Royal Canin.
Deze hond trok de fokkers enorm en ze zijn dan ook met deze hond verder gaan fokken. Rasbeschrijving American Akita. De oorsprong van de American Akita is gelijk aan die van de Akita. De Akita werd in de provincie Akita op Honshu-eiland ontwikkeld.
Akita Inu: Eigenwijze krachtpatser!
augustus 18, 2016 at 1058: am. De amerikaanse Akita is qua naam ontstaan in 2006, de Akita is in het jaar 2000 gescheiden waarbij de Japanse Akita enerzijds en de Great Japanese Dog anderzijds later Amerikaanse Akita genoemd de scheiding in 2000 plaatste de Great Japanese Dog in de ras groep 2, waar deze later als Amerikaanse Akita in rasgroep 5 terecht kwam.

Contacteer ons