Op zoek naar shiba inu karakter?

shiba inu karakter
 
 
Shiba Inu.
De Shiba Inu komt net als de Tosa Inu en de Akita Inu uit Japan. Vrij vertaald betekent Shiba Inu kleine hond. Hij is dan ook de kleinste hond van het stel. Dat maakt hem echter niet minder hond, want qua karakter kan hij zich met gemak meten met de Tosa en de AkitaDe Shiba Inu kan in uiteenlopende huishoudens en omgevingen gehouden worden.
Shiba Hondencentrum.
Zijn opvallend uiterlijk en ideale afmetingen maken van hem de vrolijkste en slimste Japanner in het Westerse landschap. Liefhebbers die de Akita Inu verkiezen vanwege zijn unieke kwaliteiten, vinden in de Shiba een hond die dezelfde kenmerken biedt, maar dan in een gemakkelijker pakje. Het is een waardige, vriendelijke, trouwe en waakse hond, met een onafhankelijk karakter.
Shiba Inu Honden Page.
puppy advertentie toevoegen. Fokker advertentie toevoegen. hondenrassen Shiba Inu. Rasgroep van de Shiba Inu. De Shiba Inu behoort tot de Rasgroep Spitsen" en oertypes." Geschiedenis van de Shiba Inu. Is een heel oud Japans ras. Karakter van de Shiba Inu.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Wat is jullie ervaring met een Shiba Inu?
Als ik lees wat jij graag wilt vind ik de shiba daar niet bij passen. Het karakter moet echt bij je passen want die frustratie is het uiterlijk echt niet waard. Titel: Re: Wat is jullie ervaring met een Shiba Inu?
De Shiba Inu.
Echter, val je voor de charmes en de glimlach van een Shiba, dan is het een val voor het leven. iets over ons de shiba onze honden shows. puppy's' fotoboek nieuwtjes. shiba-veteranen shiba-regenboog brug. Jaklho Shiba Inu. GEERT JAN WAGEMANS BAS DE BRUIN Zeedijk 6 3329 LC Dordrecht the Netherlands.
Shiba Rassen Honden Hondenrassen.
Foxy Bee Home of the Shiba. Van tijd tot tijd hebben wij pups die gefokt zijn volgens de regels van de Raad van Beheer en de NVAI, onze rasvereniging. Bezoek onze website om meer over onze honden te weten te komen! Geert Jan Wagemans Jaklho Shiba Inu.
Shiba Wikipedia.
Vandaar is een goede socialisatie onontbeerlijk. De Shiba heeft het karakter van een leider, is goed in actieve bezigheden en kan ook goed springen en behendigheidsoefeningen doen. Het is van nature een rustige hond en zal niet snel iets kapotmaken in huis. De Shiba kan goed alleen zijn, maar heeft wel beweging en aandacht nodig. Met mensen heeft deze hond vaak losse banden. Maar als de Shiba iemand als zijn baasje heeft erkend, dan zal hij er ook naar luisteren. Hij kan, mits hij goed gesocialiseerd is, goed met andere honden overweg, maar zal wel soms de baas willen zijn. Hachiko Astra Aphrodyte. Hachiko Astra Aphrodyte 9 Month. Chiko en Daichi. Taro Go Kazumisou. Algemene verschijning bewerken. Kleur: rood, black tan, sesam mix van rode en zwarte haren, wit cream. Staart: hoog aangezet, krachtig, gekruld of sikkelvormig gedragen. Oren: rechtopstaand, driehoekig. Fouten: vrouwelijk lijkende reu, mannelijk lijkende teef, hangende oren en te korte of hangende staart., Externe links bewerken. Rasvereniging Nippon Inu Nederland.
Shiba Inu Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Het wordt afgeraden om de Shiba Inu samen te laten leven met hele kleine dieren maar deze rashond kan goed met katten. De Shiba Inu is intelligent en alert en kan gevoelig zijn voor veel blaffen. De Shiba Inu kan een handenbindertje zijn en heeft een ervaren eigenaar nodig.

Contacteer ons